About

Hallo,

Als student ben ik ooit begonnen met fotografie. Toen was alles nog handmatig met film rolletjes en een losse belichtingsmeter. In die periode heb ik ook een eigen donkere kamer (DOKA) ingericht en zelf foto’s ontwikkeld en afgedrukt.

In de huidige digitale wereld is het gebruik van (rol)film niet meer de norm en is die doka niet meer nodig en vervangen door de computer. Fotografie staat niet stil en kent steeds meer fascinerende mogelijkheden, je kan meteen zien wat je geschoten hebt en hebt veel mogelijkheden je foto’s te verbeteren met foto bewerkingsprogramma’s. Dit betekend dat ik, als fotograaf, dan ook nooit klaar ben met leren van nieuwe technieken en toepassingen in de zoektocht naar het perfecte plaatje.

Ik ben de vaste fotograaf van de Poolse kerkelijke gemeenschap in Amsterdam en leg ik de bijzondere gebeurtenissen en de hoogtepunten in het kerkelijk jaar, zoals bijvoorbeeld de eerste heilige communie van de kinderen, vast. Deze website is dan ook in eerste instantie gemaakt om mijn foto’s aan de gemeenschap te laten zien.

Voor vragen en opmerkingen kunt u mij bereiken via: fotos@johnlouwerse.nl

Alle rechten voorbehouden. Alle foto’s op deze site vallen onder copyright. Niets mag worden vermenigvuldigt of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.