EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2021: Foto’s bestellen.

Op 20 Juni hebben 25 kinderen in twee groepen van in totaal vier groepen kinderen van uit de Poolse gemeenschap rond Amsterdam hun Eerste Heilige Communie gevierd. De kinderen zijn tijdens de voorbereiding opgesplitst in vier groepen om binnen de regels te blijven. Op 27 Juni hebben ook de derde en vierde groep van samen nog eens 25 kinderen hun Eerste Heilige Communie gedaan.

Je eerste communie doen is een feestelijke gebeurtenis die je viert met de gehele gemeenschap, met je familie, opa en oma en je vrienden. De Pauluskerk was dan ook voor deze gelegenheid zoals vanouds mooi versiert met overal bloemen.

.

Foto’s bestellen?

Voor alle kinderen wordt een gepersonaliseerde USB-stick gemaakt met daarop de persoonlijke foto’s van het kind, gemeenschappelijke foto’s, de groepsfoto’s en detail en sfeerfoto’s. Op de stick staan een paar honderd foto’s.

U kunt de foto’s de foto’s bij mij bestellen. De kosten hiervan zijn €20,- plus €5,- verzendkosten. Wilt U bestellen? Stuur mij dan een mail met uw gegevens waarna ik U een ‘tikkie’ of mijn bankgegevens stuur. Zodra U betaald heeft stuur ik de foto’s naar U toe.

Heeft U een andere vraag dan kunt U mij mailen op fotos@johnlouwerse.nl.

Met vriendelijke groet,

John

Related posts