Eerste Heilige Communie 2022

Op 29 Mei hebben zo’n dertig kinderen uit de Poolse gemeenschap rond Amsterdam, na een lange voorbereiding en veel oefenen, hun Eerste Heilige Communie gedaan.

De eerste (heilige) communie is in de Rooms-Katholieke Kerk de feestelijke gelegenheid dat iemand voor het eerst nadert tot de eucharistie. De eerste communie maakt deel uit van de initiatiesacramenten (doopsel, eucharistie en vormsel) en dient voorafgegaan te worden van de eerste biecht. Je eerste communie doen is een feestelijke gebeurtenis die je viert met de gehele gemeenschap, met je familie, opa en oma en je vrienden. De Pauluskerk was dan ook voor deze gelegenheid zoals vanouds mooi versiert met overal bloemen.

Net als vorig jaar heb ik de foto’s bij deze speciale gebeurtenis verzorgt. Voor alle kinderen wordt een gepersonaliseerde USB-stick gemaakt met daarop de persoonlijke foto’s van het kind, gemeenschappelijke foto’s, de groepsfoto’s en detail en sfeer foto’s. De ouders van de communicantjes kunnen deze foto’s bij mij bestellen.

De foto’s op deze pagina zijn als sneak preview bedoeld. Als u besteld krijgt U een Usb-stick met enkele honderden foto’s van de dienst.

Related posts